Micweb, webdesign och hosting Micweb, webdesign och hosting
Information om Micweb webdesign och information webhotell och tjänster Referenser och kunder Kontakta oss för mera information eller prisuppgifter http://www.micweb.fi
 
Yrityksesi Internetissä
Vi hjälper dig att skapa en professionell webbsida enligt de krav och behov som du ställer. Dessutom kan vi erbjuda plats på ett säkert och förmånligt webbhotell för din webbsida. Om du funderat på att sälja varor via Internet har vi även en lösning för detta!

Micweb jobbar även med grafik, vi gör banners och logon för olika ändamål, för tryck och till webben. Bekanta dig med vårt utbud genom att klicka på länkarna i menyn och tag kontakt så gör vi ditt företag känt även på Internet!

Business hotel
Business abonnemanget rekommenderas för dig som behöver mycket utrymme för dina webbtjänster. Business Hotel har stöd för de vanligaste skriptspråken. I abbonnemanget ingår också webmail, dvs du kan läsa din e-post från vilken dator som helst. All e-post har sk. SPAM och virusfiltrering för att undvika att din e-postbrevlåda blir fylld med skräppost.
Webbhotelltjänster
Nu kan du få plats på ett webbhotell mycket förmånligt. Hotellet har alla de tjänster du behöver.
Läs mera här!

Butik på nätet
Nu kan du sälja dina produkter på nätet med hjälp av vårt butiksprogram. Läs mera här!

Webdesign
Klicka här för att läsa mera om webdesign och varför du behöver en webbsida.
 
 
linja

Utskriftsvänlig sida             Sidkarta