Micweb, webhosting ja kotisivut Micweb, webhosting ja kotisivut
Lisätietoa Micwebistä webdesign ja info webhotelli ja palvelut Referenssit ja asiakkaammer Ota yhteyttä http://www.micweb.fiwebdesign
Micweb on tehnyt kotisivuja vuodesta 2001 lähtien. Asiakkailla on eri näkemyksiä siitä miltä kotisivujen pitäisi näyttää ja siitä, mitä niiden avulla pitäisi kertoa. Siksi emme käytä valmiita malleja. Teemme jokaiselle asiakkaallemme uniikin layoutin, ja se rakennetaan asiakkaan toivomuksen ja toimialan mukaisesti. Hinta vaihtelee riippuen siitä, montako alasivua asiakas haluaa ja paljonko sivuille laitetaan tekstiä, kuvia jne.

Eri vaihtoehtoja
Johtuen eri vaatimuksista ja tarpeista, olemme laatineet erilaisia pakettiratkaisuja, joista asiakas voi valita mieleisensä paketin. Hinnat selviävät keskusteltuamme asiakkaan kanssa vaatimuksista ja tavoitteista. Sovittuamme kotisivujen ulkonäöstä ja sisällöstä, lähetämme teille layoutehdotuksen tarjouksen mukana.

Startpaketti
Standardpaketti
Businesspaketti
Shop Online, webkauppa
Layoutmalli
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
Alisivuja
4-5
6-10
->20
vaihtelee
Yhteyslomake
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
sisältyy hintaan
Päivitykset
eri tarjous
eri tarjous
3 kk sisältyy hintaan
3 kk sisältyy hintaan
 
Pyydä tarjous Startpaketista
Pyydä tarjous Standardpaketista
Pyydä tarjous businesspaketista
Pyydä tarjous
Tarvitseeko yrityksesi logon? Tai ehkä mainosbannerin internetmainontaa varten? Avustamme haluamasi logon tai bannerin suunnittelussa ja toteuttamaan toiveesi nopeasti.
  
linja

Tulosta sivu              Sivukartta